Nieuw platform voor adviseurs van architecten

ArchitectenWerk neemt het initiatief voor de opzet van een nieuw platform voor adviseurs van architecten en architectenbureaus. Zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak: ontwerpen.
Elk architectenbureau heeft - op verschillende momenten in de tijd en op diverse andere vakgebieden - behoefte aan professioneel advies. Denk daarbij aan onderwerpen als bureau-organisatie, presentatie-advies, contractonderhandelingen, teken- en bestekondersteuning, maquettebouw, tekstverwerking en fotografie.

Bundeling
Het resultaat van een professioneel advies is voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit van de relatie tussen opdrachtgever en adviseur. Het vinden van een goede adviseur (die ook nog eens bij je past) is dus niet zo simpel als het intikken van een trefwoord bij Google. Vandaar dat we via architectenadvies.nl proberen de kwalitatief hoogwaardige adviseurs voor u samen te brengen, zodat u als architect een meer weloverwogen en dus betere keuze kunt maken.

Deelname
Als adviseur bent u vanzelfsprekend van harte welkom om deel te nemen aan architectenadvies.nl. Na uw aanmelding overleggen wij met u op welke specifieke onderwerpen uw expertise zich richt en in welke rubrieken u met een informatieve pagina vermeld wilt zijn (zie hier > voor een voorbeeldpagina). De bijdrage in de kosten voor het samenstellen van die pagina, inclusief een abonnement voor deelname (in maximaal twee rubrieken - zie index in de rechter kolom), blijft beperkt tot € 100,- per jaar (excl. 19% btw).

Aanmelding
U kunt zich aanmelden door € 119,- over te maken op bankrekening 86.75.42.160 ten name van ArchitectenWerk te Wassenaar, onder vermelding van 'architectenadvies'. U ontvangt vervolgens van ons per e-mail een factuur en wij nemen aansluitend contact met u op voor de gewenste inhoud (in tekst en beeld) van uw informatiepagina. Binnen twee weken na aanmelding is uw informatiepagina op architectenadvies.nl dan vervolgens operationeel.

Index

Bureauzaken
> Personeel & organisatie
> Tijdelijk personeel
> Cursussen & PBO
> Strategie
> Juridisch advies
> Honorarium & contract
> Kwaliteitszorg
> Automatisering & ICT
> Verzekeringen
> Reizen & excursies
> PR & Communicatie

Ontwerpfase
> Architectuurhistorie
> Monumenten
> Bouwfysica
> Duurzaamheid
> Bouwbesluit
> Innovatie
> Lichtadvies
> Brandwering
> Veiligheid
> Vastgoed
> Onderhoud

Presentatie
> Grafische vormgeving
> Tekenprogrammatuur
> 3d Visualisatie
> Internet & websites
> Architectuurfotografie
> Maquettebouw
> Video & tv-producties
> Tekst & redactie
> Vertalers
> Congres & debat
> Uitgevers

Bouwvoorbereiding
> Bouwtekeningen
> Bouwbestekken
> Bouwkosten & begroting
> Projectmanagement

Bouwuitvoering
> Bouwmanagement
> Toezicht op de bouw

Contact
Ir Kees van der Hoeven
architecten advies - Postbus 2129 - 2240 CC Wassenaar
Telefoon (070) 5112740
Internet www.architectenadvies.nl - E-mail info(at)architectenwerk.nl


2010 © architectenadvies - po box 2129 - 2240 cc wassenaar