08-11-2001: Kees van der Hoeven is op 07 november gekozen tot voorzitter van de BNA met 153 stemmen voor, 15 tegen en 2 ongeldig. Uiteraard kunt u uw reacties nog kwijt, maar we zullen ze nu per week verzamelen en plaatsen.

22-10-2001: Deze week werd bekend dat Ashok Bhalotra zich als kandidaat heeft teruggetrokken [zie perslinks onderaan de reactiepagina].

Voor het eerst in de geschiedenis van de Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Bouwkunst, Bond van Nederlandse Architecten BNA zijn er twee kandidaten voor het voorzitterschap.
Ashok Bhalotra werd voorgesteld door het huidige algemeen bestuur, Kees van der Hoeven door een drietal van de 22 kringbesturen [Amsterdam, Alkmaar en Kennemerland].
De BNA-leden maken op 07 november aanstaande in een schriftelijke stemming hun keuze tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering in de Nieuwe Kerk in Den Haag en nemen op die dag tevens afscheid van Jan Brouwer die na drie jaar aftreedt als BNA-voorzitter.

Op de eigen internetpagina's van de BNA zullen in de nabije toekomst meningspeilingen onder de leden kunnen worden gehouden. Omdat die peiling nu nog niet operationeel is en ArchitectenWerk zeer benieuwd is naar uw mening hebben we hier een eerste discussie forum over de toekomst van de BNA ingericht.
Op de pagina's van dit forum vindt u meer informatie over beide kandidaten, de meest recente toekomstplannen van de BNA, de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan de discussie en een overzicht van de ingezonden reacties.


Bezoek nu het forum via een van onderstaande pagina's:

* De reactiepagina met stellingen van de forum-deelnemers

* Informatie over kandidaat Ashok Bhalotra

* Informatie over kandidaat Kees van der Hoeven

* Een samenvatting van de toekomstvisie van de BNA - 'BNA 2000 Plus'

* Reageer zelf en doe mee aan de discussie!

forum | reacties | van der hoeven | bhalotra | bna 2000 plus | reageer .